TUGA: Legendarni rekorder preminuo zbog korona virusa!

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Apr.2020, 17:03

TUGA: Legendarni rekorder preminuo zbog korona virusa!

Svet ga pamti po najlepšem potezu.

Bivši NFL igrač Tom Dempsi, koji je ušao u rekordere zbog postignutog tačdauna za Nju Orleanse 1970. sa 63 metra, umro je od korona virusa u 73. godini, u staračkom domu u Luzijani.

Nekadašnjem asu Filadelfije, Los Anđeles Remsa, Hjustona i Bafala 25. marta je otkriven COVID-19.

- Njegova porodica nije mogla da bude uz Tomija, jer mu se stanje pogoršavalo - rekla je Tomijeva ćerka Ešli.

Dempsi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se, inače, borio sa Alchajmerovom bolešću i demencijom, obzirom da je rođen bez nožnih prstiju na desnoj nozi i bez prstiju na desnoj ruci. Nosio je posebno napravljenu obuću za stopala za igru i, uprkos tome, oborio prethodni rekord postignutog tačdauna NFL-a. Najmanje 15 članova staračkog doma umrlo je od bolesti, uključujući Dempsija u kući Lambet.

🙏🏻🏈

Rest In Peace PK Thomas John Dempsey

(January 12, 1947 - April 4, 2020) pic.twitter.com/z60gcFHkSc

— AFL GODFATHER (@NFLMAVERICK) April 5, 2020

Podsetimo, u SAD je otkriveno više od 311.000 slučajeva koro navirusa, od kojih je 8.500 ljudi umrlo, a samo u Luzijani je bilo 12.400 potvrđenih slučajeva sa korona virusom, koja je odnela 412 žrtava. Takođe, u subotu je preminuo Bobi Hebert senior, otac bivšeg napadača Svetaca Bobija Heberta umro je usled komplikacija od virusa COVID-19.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Korona odnela Toma Dempsija, legendarnog NFL kikera

Izvor: RTS, 05.Apr.2020

Tom Dempsi, nekadašnji rekorder NFL lige, preminuo je u Nju Orleansu od posledica koronavirusa. . Dempsi je pre dve sedmice zaražen koronavirusom, a preminuo je u Nju Orleansu u 73. godini...Troj Dempsi je 11 godina proveo...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.