TRAGIČAN EPILOG: Posle duge borbe, umrlo dete (2) u Kliničkom centru od posledica KORONA virusa

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Nov.2021, 12:14

TRAGIČAN EPILOG: Posle duge borbe, umrlo dete (2) u Kliničkom centru od posledica KORONA virusa

Dvogodišnje dete preminulo je od korona virusa u KBC Osijek, saopštio je Štab civilne zaštite Osječko-baranjske županije. Kako se navodi, dete je imalo ozbiljne komorbiditete.

U poslednja 24 sata preminulo je pet osoba u Osječko-baranjskoj županiji. Uz dvogodišnje dete život su izgubile i osobe od 67, 86, 87 i 90 godina.

Hospitalizovano je ukupno 159 osoba u ovoj županiji od kojih 114 u KBC-u Osijek, a 45 u bolnici u Našicama. U respiracionom centru >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u Osijeku je 31 osoba.

Inače, novozaraženih u Osječko-baranjskoj županiji, po današnjem izveštaju, je 301 od ukupno 649 uzoraka, dakle gotovo svaki drugi testirani. Najviše novozaraženih je na području Osijeka, njih 128. U samoizolaciji je 1.301 osoba.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TUGA U OSIJEKU: Od posledica koronavirusa preminulo DVOGODIŠNJE DETE, imalo niz komorbiditeta

Izvor: Kurir, 27.Nov.2021

Od posledica koronavirusa u Osječko-baranjskoj županiji je preminulo pet osoba, uključujući dete

Nastavak na Kurir...

TUGA U HRVATSKOJ Dete od DVE GODINE preminulo od korona virusa u Osijeku

Izvor: Blic, 27.Nov.2021

Dvogodišnje dete, koje je u osiječkom Kliničkom bolničkom centru preminulo od posledica zaraze korona virusom, imalo je i brojne druge komorbiditete, izvestili su danas iz te zdravstvene ustanove.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.