TOS: Zbog pandemije korona virusa u martu 56 odsto manje stranih tursita

Izvor: Danas, 04.Maj.2020, 15:18

TOS: Zbog pandemije korona virusa u martu 56 odsto manje stranih tursita

U Srbiji je u martu boravilo 102.623 turista, koji su ostvarili 344.596 noćenja, a pandemija korona virusa i privremeno obustavljanje svih komercijalnih međunarodnih letova u Srbiji uticali su na to da pad dolazaka stranih turista u Srbiju bude 56 odsto, a broj noćenja bude manji za 45,7 odsto nego u isto vreme prošle godine, objavila je danas Turistička organizacija Srbije (TOS).

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Zbog pandemije u martu prepolovljen broj stranih turista u Srbiji

Izvor: RTS, 04.Maj.2020

U martu mesecu 2020. godine u Republici Srbiji boravilo je 102.623 turista, koji su ostvarili 344.596 noćenja. Proglašenje pandemije koronavirusa i privremeno obustavljanje svih komercijalnih međunarodnih letova u Srbiji uticali su na to da pad dolazaka stranih turista u Srbiju, u martu mesecu,...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.