Sutra dan žalosti u Novom Pazaru

Izvor: SandzakPress.net, 13.Jul.2020, 15:44

Sutra dan žalosti u Novom Pazaru

Gradonačelnik Novog Pazara Nihat Biševac proglasio je utorak, 14. jul, Danom žalosti na teritoriji ovog grada povodom saobraćajne nesreće u kojoj su stradala tri mladića, kao i zbog smrti brojnih sugrađana od korona virusa. U subotu, 11. jula, u tragičnoj nesreći živote su izgubili Demir Smajović (22), Džemil Nuradinović (23) i Almir Sulejmanović (24), dok je prethodnih nedelja više od 50 građana Novog Pazara preminulo >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << od posledica infekcije korona virusom. Iz lokalane samouprave apelovali su na medije i ugostiteljske objekte da program prilagode Danu žalosti.   The post Sutra dan žalosti u Novom Pazaru appeared first on Sandžak PRESS.

Nastavak na SandzakPress.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ZBOG POGINULIH MLADIĆA I ŽRTAVA KORONE Sutra Dan žalosti u Novom Pazaru

Izvor: Blic, 13.Jul.2020

Gradonačelnik Novog Pazara Nihat Biševac proglasio je utorak, 14. jul, Danom žalosti u tom gradu povodom saobraćajne nesreće u kojoj su stradala trojica mladića, kao i zbog smrti brojnih sugrađana od korona virusa.

Nastavak na Blic...

NOVI PAZAR ZAVIJEN U CRNO! Dan žalosti, građani oplakuju smrt trojice mladića i veliki broj preminulih od korone

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jul.2020, 08:20

Lokalna samouprava je apelovala na medije i ugostiteljske objekte da rad prilagode danu žalosti...Gradonačelnik je 14. jul proglasio Danom žalosti u Novom Pazaru...- Odluka je doneta zbog saobraćajne nesreće u kojoj su poginula tri mladića i smrti brojnih Novopazaraca od korona virusa u poslednjih...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Dan žalosti u Novom Pazaru

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 14.Jul.2020

U Novom Pazaru je 14. jul proglašen Danom žalosti zbog smrti brojnih sugrađana od korona virusa, kao i povodom saobraćajne nesreće u kojoj su stradala tri mladića. U subotu, 11. jula, u saobraćajnoj nesreći živote su izgubili novopazarci Demir Smajović (22), Džemil Nuradinović (23) i Almir...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.