Šumadijski okrug: Dva novozaražena, oba u Kragujevcu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Avg.2020, 14:45

Šumadijski okrug: Dva novozaražena, oba u Kragujevcu

Prema poslednjim podacima Instituta za javno zdravlje "Kraguj" u Šumadijskom okrugu registrovana su dva pozitivna slučaja na virus korona i to oba u Kragujevcu.

U ostalim opštinama tog okruga u kojem je od početka epidemije do sada zabeleženo 2.211 pozitivnih na virus korona, kako je saopštio direktor Instituta Dragan Vasiljević, nema novozaraženih.

Od početka epidemije najviše je zabeleženo >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << pozitivnih na virus korona u Kragujevcu - 1.732, od nčega do 16. maja 68, a od tada do danas 1.664, zatim u Aranđelovcu 152, Kniću 120, Topoli 73, Rači 71 i Lapovu 12.

U kućnoj izolaciji trenutno je ukupno na teritoriji celog okruga 974 osoba, od toga 728 u Kragujevcu, Aranđelovcu 73, Topoli 32, Rači 22, Kniću 45, Batočini 58, Lapovu 16.

Prema podacima od jutros, u Kliničkom centru Kragujevac hospitalizovano je 108 pacijenata, od kojih je devet na respiratoru.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.