Subotičani u izolaciji čitaju Besnilo, ali i Sagu o vešcu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Apr.2020, 16:19

Subotičani u izolaciji čitaju "Besnilo", ali i "Sagu o vešcu"

Subotičani u poslednje vreme traže sve više knjiga čija je tematika povezana sa trenutnom pandemijom virusa korona, kažu iz knjižare "Laguna" i dodaju da su među njima naslovi poput Pekićevog "Besnila" i "Slepila" Žozea Saragama, a pravi hit su i bojanke za odrasle.

Knjižarka Nataša Davidov ističe da su građani u Subotici sada više okrenuti čitanju, kao i da je u ovim danima najzastupljenija beletristika.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />
Davidov kaže da su "Uznemireni ljudi" Fredrika Bakmana apsolutni hit u prodaji, kao i sve njegove knjige, dodaje da se u velikom broju traži i "Časovničareva kći" Kejt Morton, te da je veoma popularna i "Saga o vešcu" Andžeja Sapkovskog.

Davidov dodaje da je u izboru neizostavan i serijal "Digitalni ugljenik" Ričarda Morgana i "Igra prestola" Džordža Martina.

Svim ljubiteljima čitanja ona preporučuje fantastiku i izdvaja "Demonski ciklus" Pitera Breta i sve knjige Terija Pračeta, predstavnika komične fantastike.

U Laguni u Subotici kažu da se do knjiga može doći naručivanjem putem interneta uz besplatnu dostavu i dodaju da mnogi koriste takvu pogodnost, kao i brojne akcije, pa onlajn prodaja beleži porast.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.