Studija o otpadnim vodama: Korona virus u Italiji bio prisutan u decembru

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 19.Jun.2020, 17:15

Studija o otpadnim vodama: Korona virus u Italiji bio prisutan u decembru

Tragovi korona virusa pronađeni su u kanalizaciji dva grada u Italiji još u decembru, mnogo prije nego što je ta zemlja potvrdila prve slučajeve virusa, potvrdili su istraživači iz Italije, prenosi BBC. Nacionalni institut za zdravstvo saopćio je da su tragovi virusa zabilježeni 18. decembra, što je pokazala analiza vode iz Milana i Torina. Ovo je još jedan u nizu dokaza koji pokazuju da je virus vjerovatno kružio ranije nego što se mislilo. Kineski zvaničnici potvrdili su prve...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Studija otkriva da je virus korona bio u Italiji u decembru

Izvor: Nezavisne Novine, 19.Jun.2020

Italijanski naučnici pronašli su tragove korona virusa u otpadnim vodama u Milanu i Torinu još u decembru, što sugeriše da je taj virus cirkulisao na sjeveru Italije i prije nego što je Kina prijavila prve slučajeve, prenosi Rojters.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.