Stravičan snimak iz Amerike: Mrtve u DžAKOVIMA drže po hodnicima, mrtvačnice pune (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 02.Apr.2020, 22:45

Stravičan snimak iz Amerike: Mrtve u DžAKOVIMA drže po hodnicima, mrtvačnice pune (VIDEO)

Stravičan snimak večeras stiže iz jedne bolnice, gde doslovno nemaju mesta za umrle pa ih u džakovima drže jer su mrtvačnice pune Epidemija korona virusa još nije dostigla vrhunac u Njujorku, pogrebne službe u gradu i državi Njujork već sada imaju pune ruke posla.Samo u poslednja 24 sata u SAD je prijavljeno 20.744 slučajeva, čime je broj zaraženih porastao na 235.747. U Americi je danas >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << prijavljeno 518 žrtava, a ukupno je preminulo 5.620 osoba.Stravičan snimak večeras stiže iz jedne bolnice u Ekvadoru, gde doslovno nemaju mesta za umrle pa ih drže u džakovima jer su mrtvačnice pune.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U poslednja 24 sata 305 novoobolelih u Srbiji, ukupno 1.476 zaraženih i 39 preminulih

Izvor: Danas, 03.Apr.2020, 15:08

U Srbiji je u poslednja 24 sata zabeleženo još 305 obolelih od korona virusa i osam novih smrtnih slučajeva, saopšteno je danas. Ukupno je do sada 1.476 obolelih od novog virusa i 39 preminulih.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.