Stojanović: Veliki broj lekara i medicinskih sestara dobiće posao

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Jul.2020, 16:33

Stojanović: Veliki broj lekara i medicinskih sestara dobiće posao

Direktor KBC Zemun Dragoš Stojanović kaže da će veliki broj mladih lekara, sestara i drugog medicinskog osoblja dobiti zaposlenje, kao i da je tokom prvog talasa epidemije korona virusa već dosta njih dobilo posao.

"Minsitarstvo zdravlja je u prethodnom periodu kada smo imali prvi talas korone zaposlilo veliki broj lekara i sestara i ostalog osoblja za rad svih bolnica u Srbiji", rekao je Stojanović i dodao da je povećanje broja zaposlenih došlo u pravo vreme. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<

Navodi da je u KBC Zemun u prethodnom talasu zaposleno 50 lekara i 80 sestara, što je bilo oko 15 odsto u odnosu na broj zaposlenih, koji su raspoređeni tamo gde je to bilo potrebno.

Sada su svi oni u borbi sa korona virusom, rekao je on i dodao da će kada budu redovne okolnosti oni biti raspoređeni tamo gde mogu da daju najveći doprinos, u skladu sa njihovim specijalnostima i za šta su opredeljeni.

"Velika stvar je što smo zaposlili srednji medicinski kadar, koji nam je sada okosnica", rekao je on i zahvalio i nemedicinskom osoblju bez kojeg ne bi mogla da se doprema hrani, boce sa kiseonikom i drugo.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

NOVA ZAPOSLENJA: Veliki broj mladih lekara i sestara uključiće se u ODLUČUJUĆU BORBU SA KORONOM

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jul.2020

Direktor KBC Zemun Dragoš Stojanović kaže da će veliki broj mladih lekara, sestara i drugog medicinskog osoblja dobiti zaposlenje, kao i da je tokom prvog talasa epidemije korona virusa već dosta njih dobilo posao..."Ministarstvo zdravlja je u prethodnom periodu kada smo imali prvi talas korone...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.