Štab: U Nišu ukupno 39 obolelih od korone, u Kliničkom 7 novih pacijenata

Izvor: JužneVesti.com, 23.Mar.2020, 16:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Štab: U Nišu ukupno 39 obolelih od korone, u Kliničkom 7 novih pacijenata

Još kod osmoro ljudi u Nišu je potvrđen virus korona, ukupno ih je 39, a 7 pacijenata više nego juče je na lečenju na Infektinoj klinici, saopštio je gradonačelnik Darko Bulatović. Štab za vanredne situacije je naložio preduzeću JKP Naissus da privremeno priključe na mrežu sve koji su trenutno bez vode.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

U Nišu 17 pacijenata na bolničkom lečenju zbog korone

Izvor: Večernje novosti, 23.Mar.2020

Prema najnovijim podacima, 17 obolelih od virusa korone smešteno je na Klinici za infektivne bolesti u Nišu, a 22 su na kućnom lečenju NIŠ – Prema najnovijim podacima koje je saopštio gradonačlenik i načelnik Kriznog štaba Grada Niša Darko Bulatović 17 obolelih od virusa...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.