Šta je promenila korona? Ovo su najskuplji na svetu, dva Srbina na listi!

Izvor: Sportske.net, 08.Jun.2020, 12:37

Šta je promenila korona? Ovo su najskuplji na svetu, dva Srbina na listi!

Cene su pale, 22 igrača je vredno preko 100 miliona, jedan preko 200...

Pandemija je i dalje sa nama, ali slabi, fudbal je počeo da se igra, led su razbili Nemci, kao ozebli Sunce čekamo Špance, Italijane i Engleze.

Čuveni CIES je objavio vrednost igrača nakon korona virusa, cene jesu pale, ali je Kilijan Mbape i dalje najvredniji na svetu, oko 260 miliona, jedini koji je iznad 200.

Iza >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << njega je Rahim Sterling koji je na 195 miliona i sa čijim se transferom spekuliše, ako Siti ostane dve godine van lige.

Džejdon Sančo po istoričarima i statističarima vredi 180 miliona, a nema nikoga ko će ga platiti i 100, koliko traži Borusija.

Slede Aleksander-Arnold (170), Rašford (150), Salah (145), Mane (140), Grizman (136), Alfonso Dejvis iz Bajerna koji ima cenu od 133 miliona, Kanađanin je senzacija od 19 godina i skuplji je od starijih Kejna, Firmina, Bernarda Silve, Gabrijela Hesusa, Žoao Feliksa, Halanda, Gnabrija, Bruna Fernandeša, De Lihta, Mejsona Maunta, De Jonga, Rodrija i Mesija, koji je poslednji igrač na listi koji vredi 100 miliona, odnosno tri cifre. Blizu je Lautaro koji bi trebalo da mu postane saigrač.

Ronaldo vredi 62 miliona, najstariji je na listi, Nejmar 87, Dibala recimo samo 70, a na listi je su i dva srpska igrača, Luka Jović 56.5 miliona, dakle cena mu nije pala prema CIES.

SMS je jeftiniji, na granici 50 miliona, Lotito ga neće pustiti za manje od 70 ili 80.

Ali, igrač vredi koliko je neko spreman da plati, pa ove liste ipak treba uzeti sa rezervom.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.