Izvor: Blic, 12.Apr.2020, 18:04

Srpski lekari i naučnici o korona virusu: Daleko smo od vakcine, ali TERAPIJA PLAZMOM POMAŽE

Terapija krvnom plazmom u lečenju obolelih od Covid-19, koju su najavili domaći stručnjaci, dala je ohrabrujuće rezultate prilikom testiranja u Kini, a trenutno se istražuje i u SAD, potvrđuju u razgovoru za "Blic" mladi srpski lekari i naučnici koji rade u Nacionalnom institutu za rak u Betezdi, predrgađu Vašingtona.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

SRPSKI LEKARI I NAUČNICI O KORONA VIRUSU: Daleko smo od vakcine, ali ova TERAPIJA POMAŽE

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Apr.2020

Ovako srpski lekari i naučnici opisuju trenutnu situaciju sa korona virusom...Terapija krvnom plazmom u lečenju obolelih od Covid-19, koju su najavili domaći stručnjaci, dala je ohrabrujuće rezultate prilikom testiranja u Kini, a trenutno se istražuje i u SAD, potvrđuju mladi srpski lekari i...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.