Srbin doputovao iz Italije, primljen u kraljevačku bolnicu sa simptomima sličnim korona virusu

Izvor: Večernje novosti, 01.Mar.2020, 19:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbin doputovao iz Italije, primljen u kraljevačku bolnicu sa simptomima sličnim korona virusu

Na Infektivno odeljenje Opšte bolnice u Kraljevu oko podneva je preventivno smešten K. M. (53) iz Studenice Na Infektivno odeljenje Opšte bolnice u Kraljevu oko podneva je preventivno smešten K. M. (53) iz Studenice, javlja RTS. Direktor kraljevačke bolnice dr Zoran Mrvić rekao je da K. M. ima simptome slične simptomima korona virusa. - Pacijent je došao iz Italije sa temperaturom. Urađeni su mu brisevi i sve neophodne analize poslate su već na Torlak, a rezultate očekujemo već večeras - rekao je dr Mrvić.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kraljevo: Pacijent zadržan na Infektivnoj klinici nema korona virus

Izvor: Danas, 01.Mar.2020

Pacijent koji je danas u podne preventivno smešten na Infektivno odeljenje kraljevačke Opšte bolnice nema korona virus, potvrđeno je večeras RTS-u kraljevačkoj bolnici.

Nastavak na Danas...

Pacijent u Kraljevu, kod koga se sumnjalo na koronavirus, nije zaražen

Izvor: VOA, 01.Mar.2020

U bolnicu u Kraljevu primljen je pacijent sa simptomima sličnim onima koje imaju zaraženi koronavirusom, zbog čega je stavljen "u jednu vrstu izolacije", potvrđeno je za Glas Amerike iz te bolnice. Brza analiza instituta Torlak pokazala je da pacijent nije zaražen. Pacijent, žitelj sela u okolini...

Nastavak na VOA...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.