Srbija: Umrle još četiri osobe, 211 novozaraženih

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 16.Avg.2020, 15:52

Srbija: Umrle još četiri osobe, 211 novozaraženih

U poslednja 24 sata u Srbiji još četiri osobe umrlo je od posledica infekcije korona virusom, čime je ukupan broj umrlih porastao na 674, objavljeno je u nedelju 16. avgusta na sajtu Ministarstva zdravlja Virus je potvrđen kod još 211 osoba, od 6.559 testiranih. Blog uživo o pandemiji korona virusa Ukupan broj hospitalizovanih je 1.897, od čega je na respiratorima 73 pacijenta. Od početka epidemije u Srbiji virus je potvrđen kod ukupno 29.682 osobe.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Novih pet smrtnih slučajeva i 87 zaraženih u S. Makedoniji

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 16.Avg.2020

U Severnoj Makedoniji umrlo je još pet osoba od posledica korona virusa i registrovano je 87 novih slučajeva te zaraze, objavilo je 16. avgusta Ministarstvo zdravlja. Kako se navodi u saopštenju, ukupan broj preminulih od COVID-19 je porastao na 544, a broj potvrđenih slučajeva od početka epidemije...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.