Srbija: Osmoškolci do četvrtog razreda idu u učionice u septembru

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 11.Avg.2020, 12:07

Srbija: Osmoškolci do četvrtog razreda idu u učionice u septembru

Učenici od prvog do četvrtog razreda u Srbiji će od 1. septembra nastavu pohađati u učionicama, u grupama od najviše 15 đaka, koji će sedeti na minimalnoj udaljenosti od metar i po, odluka je Kriznog štaba za suzbijanje epidemije korona virusa, koju je saopštila je zamenica direktora Instituta "Batut" Darija Kisić-Tepavčević. Učenici će dnevno imati najviše četiri školska časa, koji će biti skraćeni na 30 minuta. Za starije uzraste predviđena je kombinacija on-line i nastave...
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Krizni štab: Đaci do četvrtog razreda od 1. septembra u školi

Izvor: Danas, 11.Avg.2020

Učenici od prvog do četvrtog razreda od 1. septembra nastavu će pohađati u učionicama, u grupama od najviše 15 đaka, najavila je članica Kriznog štaba za suzbijanje epidemije korona virusa Darija Kisić Tepavčević.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.