Španjolska ublažila restrikcije, dozvoljene šetnje i bavljenje sportom

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 02.Maj.2020, 13:19

Španjolska ublažila restrikcije, dozvoljene šetnje i bavljenje sportom

Španjolci od danas mogu da izići u šetnju i baviti sportom na otvorenom nakon 48-dnevne stroge karantene uvedene u borbi protiv širenja korona virusa, prenosi AFP. Djeca mlađa od 14 godina mogu izlaziti od 26. travnja nakon što je španjolska vlada počela ublažavati mjere zabrane kretanja uvedene 14. ožujka. Smatra se da je u toj zemlji bio jedna od najstrožih karantena stanovništva. Španjolci su do danas (2. svibnja) mogli izlaziti jedino za odlazak na posao, u kupovinu namirnica, kod...
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Austrijanci masovno pohrlili kod frizera

Izvor: Nezavisne Novine, 02.Maj.2020

BEČ - Austrijanci su danas pohrlili u frizerske i kozmetičke salone i prodavnice elektronike nakon što su ublažene mjere restrikcije uvedene zbog širenja virusa korona, iako se strahuje da bi to moglo voditi novom talasu epidemije.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.