Spajdermen viđen u Engleskoj: Nastavnik zabavlja decu tokom blokade FOTO

Izvor: B92, 02.Apr.2020, 08:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Spajdermen viđen u Engleskoj: Nastavnik zabavlja decu tokom blokade FOTO

Grad Stokport na severu Engleske ima novog junaka, lokalnog Spajdermena koji zabavlja decu dok je na snazi ograničenje kretanja zbog korona virusa.

Džejson Berd, 34-godišnji nastavnik borilačkih veština, počeo je da se oblači kao Marvelov junak i tako obučen tokom svakodnevnog džogiranja pravi akrobatske skokove i okrete, javlja Rojters.

Berd je zamenio Njujork malim Stokportom, gradom poznatim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << po prodavnicama šešira, i u kostimu Spajdermena pravio je njegov čuveni čučanj i mahao mališanima.

"To je samo op-cup, a onda ću se vratiti", rekao je Berd.

Nakon posete školi, pozirao je za selfi sa policajcem - suprotno njujorškom superheroju u kojeg se prerušio, a koji je ponekad imao "napete" odnose s policijskim vlastima.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nastavnik Spajdermen zabavlja decu dok su u izolaciji

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Apr.2020

Grad Stokport na severu Engleske ima novog junaka, lokalnog Spajdermena koji zabavlja decu dok je na snazi ograničenje kretanja zbog koronavirusa...Džejson Berd, 34-godišnji nastavnik borilačkih veština, počeo je da se oblači kao Marvelov junak i tako obučen tokom svakodnevnog džžogiranja pravi...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.