Izvor: Nezavisne Novine, 02.Dec.2020, 20:22

Snijeg na zapadu Balkana izazvao saobraćajne probleme

ZAGREB - Prvi snijeg izazvao je saobraćajne probleme u zapadnim dijelovima Balkana, a ljekari u Sloveniji pozivaju građane na dodatan oprez kako ne bi došlo do nezgoda jer su zdravstvene ustanove već prepune zbog liječenja oboljelih od virusa korona.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

SUDARI NA SVE STRANE, VOZILA SLETALA S PUTEVA Prve pahulje napravile HAOS KOD KOMŠIJA, lekari: Oprez, bolnice su pune zbog korone! (VIDEO)

Izvor: Blic, 02.Dec.2020

Prvi sneg izazvao je saobraćajne probleme u zapadnim delovima Balkana, a lekari u Sloveniji pozivaju građane na dodatan oprez kako ne bi došlo do nezgoda jer su zdravstvene ustanove već prepune zbog lečenja obolelih od korona virusa. U Dalmaciji su danas, međutim, prve pahulje izazvale i jednu...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.