Smanjen broj novoobolelih od korone u Nišu - u nedelju potvrđeno 58 zaraženih

Izvor: JužneVesti.com, 26.Apr.2021, 13:02

Smanjen broj novoobolelih od korone u Nišu - u nedelju potvrđeno 58 zaraženih

Prema podacima niškog Doma zdravlja broj zaraženih virusom korona u Nišu se smanjuje, jer je juče od 240 testiranih 58 bilo pozitivno na kovid. U odnosu na prošlu sredu, od kada do danas nisu objavljivani podaci o broju zaraženih na sajtu Doma zdravlja, broj pregleda smanjen je za skoro 50 odsto.

U kovid ambulante niškog Doma zdravlja tokom jučerašnjeg dana javilo se 577 pacijenata.

Od kojih je 395 došlo na kontrolu, a 162 došli su prvi put zbog sumnje >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << na koronu - navodi se u saopštenju Doma zdravlja.

U proseku svaki četvrti testirani bio je pozitivan. Inače, zbog smanjenog broja zaraženih kovid ambulante u Nišu od danas imaju izmenjeno radno vreme i otvorene su od 7 do 20 sati.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.