Sjeverna Koreja prijavila šest  smrtnih slučajeva od COVID-19

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 17.Maj.2022, 00:53

Sjeverna Koreja prijavila šest smrtnih slučajeva od COVID-19

Sjeverna Koreja izvijestila je o šest novih smrtnih slučajeva u valu širenja korona virusa, a vojska je mobilizirana za distribuciju medicinskih potrepština, objavio je državni medij KCNA, prenosi Reuters.  Državni stožer za prevenciju epidemija izvijestio je o još 269.510 osoba koje imaju simptome groznice. Ukupan broj preminulih porastao je na 56 u ponedjeljak navečer, saopštili su iz KCNA. Nije navedeno koliko je ljudi pozitivno testirano na COVID-19. "Moćna snaga" vojnog...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Severna Koreja prijavila novih 270.000 slučajeva groznice u jeku kovid krize

Izvor: Danas, 17.Maj.2022

Severna koreja prijavila je još 269.510 slučajeva sa simptomima groznice i još šest umrlih, javili su danas državni mediji u vreme kada se zemlja suočava sa širenjem epidemije nedijagnostikovanog kovida-19 među nevakcinisanim stanovništvom.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.