Situacija u Novom Pazaru alarmantna – PREMINULA TRI PACIJENTA, 127 hospitalizovanih

Izvor: SandzakPress.net, 04.Mar.2021, 12:45

Situacija u Novom Pazaru alarmantna – PREMINULA TRI PACIJENTA, 127 hospitalizovanih

Dva pacijenta iz Novog Pazara i jedan iz Sjenice preminula su od posledica izazvanih korona virusom, saopštio je lokalni Štab za vanredne situacije. Proteklog dana na lečenju je zadržano šest osoba, a jedan pacijent je otpušten. Od ukupno 127 hospitalizovanih, pet je na respiratorima, dva na kiseoničkoj potpori, dok je 35 pacijenata sa lakšom kliničkom slikom smešteno u privremenu Covid bolnicu Novopazarska banja. Ukupan >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << broj pregleda u Covid ambulanti Doma zdravlja Novi Pazar je 144, od čega je 68 prvih i 76 kontrolnih pregleda. U Domu zdravlja urađene su 82 laboratorijske analize, 70 RTG pluća i 53 brza testa iz brisa nosa, od čega je 13 pozitivnih. Urađena su i 52 PCR testa. indeksonline.rs The post Situacija u Novom Pazaru alarmantna – PREMINULA TRI PACIJENTA, 127 hospitalizovanih appeared first on Sandžak PRESS.

Nastavak na SandzakPress.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novi Pazar: Komplikuje se epidemiološka situacija

Izvor: Danas, 04.Mar.2021

Kovid je, prethodnog dana, odneo još tri žrtve. Od posledica tog virusa, u novopazarskoj Opštoj bolnici preminula su dva pacijenta iz Novog Pazara i jedan iz Sjenice.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.