Izvor: Radio 021, 31.Mar.2020, 18:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Silađi: Desetak mađarskih plivača pozitivno na virus korona

Srpski plivač Čaba Silađi otkrio je da je "desetak" mađarskih plivača pozitivno na koronavirus.

Silađi je napomenuo da ta država testira sve olimpijce.

"Desetak mađarskih reprezentativaca u plivanju pozitivno na covid-19. Svi su bez simptoma, ali pošto država testira sve olimpijce, saznali su lošu vest", napisao je Silađi na Tviteru, prenosi B92.

Da se država nije odlučila na takav potez, olimpijci najverovatnije nikada ne bi ni saznali >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << (pošto su asimptomatični) da su pozitivni na novi virus.

"Zato #ostanikodkuće jer, iako se osećaš dobro možeš biti nosilac zaraze i potencijalna pretnja drugima!", dodao je Silađi.

Desetak madjarskih reprezentativaca u plivanju pozitivno na #COVID19 . Svi su bez simptoma, ali posto drzava testira sve olimpijce saznali su losu vest. Zato #ostanikodkuce jer iako se osecas dobro mozes biti nosilac zaraze i potencijalna pretnja drugima!!!

— Caba Siladji (@siladjicaba) March 31, 2020

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.