Šestoro novoobolelih od korone u Pčinjskom okrugu, na bolničkom lečenju 188 ljudi

Izvor: JužneVesti.com, 22.Jul.2020, 11:04

Šestoro novoobolelih od korone u Pčinjskom okrugu, na bolničkom lečenju 188 ljudi

Od 114 testiranih za koje su stigli rezultati, kod šestoro ljudi iz Pčinjskog okruga je potvrđen virus korona, poslednji su podaci Kriznog štaba. U kovid bolnicama u Vranju se od virusa leči 188 ljudi, a na kućno lečenje je otpušteno 12, dok su tri pacijenta prebačena u Klinički centar Niš.

Među novoobolelima je troje Vranjanaca i po jedna osoba iz Bujanovca, Surdulice i Vladičinog Hana.
>> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com <<
Kako navode iz Kriznog štaba, broj slobodnih mesta u 4 objekta vranjskog kovid centra je 27, a broj pregleda u kovid ambulanti je udvostručen u odnosu na dva dana ranije.

Tokom jučerašnjeg dana obavljeno je 312 pregleda u vranjskoj kovid ambulanti, od čega prvih pregleda 127, a kontrolnih 185 - navode iz Štaba.

Na laboratorijsku analizu će biti poslati uzorci od 144 testiranih, a urađena su i 114 brza testa, 38 PCR testova i 207 snimaka pluća.

Za poslednja 24 sata, jedna osoba u Zdravstvenom centru Vranje je preminula od posledica virusa korona.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Deset novozaraženih u Pirotskom okrugu, situacija najnepovoljnija u Pirotu i Beloj Palanci

Izvor: JužneVesti.com, 22.Jul.2020

U odnosu na poslednji presek epidemiološke situacije u Pirotskom okrugu, u Zavod za javno zdravlje stigli su rezultati za 51 uzorak i 10 su pozitivna na korona virus. U niškom Kliničkom centru hospitalizovana su 4 pacijenta, a na grudnom odeljenju Opšte bolnice Pirot trenutno se nalazi 7 obolelih...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.