Izvor: Radio 021, 26.Mar.2020, 00:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šest članova Fenerbahčea sa simptomima virusa korona

Predsednik Fenerbahčea Ali Koč potvrdio je u sredu da je šest članova organizacije (igrači i osoblje) ima simptome virusa korona, a samo administrativni menadžer Čenk Renda je hospitalizovan.

"Šest osoba pokazalo je simptome. Uzorci su poslati Ministarstvu zdravlja. Kada informacije stignu, obavestićemo i javnost o rezultatima," rekao je prvi čovek Fenerbahčea.

"Srećom, niko ne mora da ostane >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << u bolnici, osim našeg bivšeg kapitena i administrativnog menadžera Čenk Renda."

Predsednik Fenera je naveo i da osoblju tima neće biti smanjene plate.

Trener turskog tima Željko Obradović danas je iz Istanbula, zajedno sa ostalim srpskim državljanima, doputovao u Srbiju.

Autor: Sport klub

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.