Izvor: NoviMagazin.rs, 15.Avg.2020, 19:38

Šef irske agencije za turizam podneo ostavku posle odmora u Italiji

Šef agencije zadužene za promociju turizma u Irskoj podneo je danas ostavku, nakon otkrića da je odmor proveo u Italiji uprkos pozivima da se letuje u domovini zbog pandemije korona virusa.

Ministarka turizma Ketrin Martin je navela da je prihvatila ostavku Majkla Kolija i dodala da je "razočarana" i da je Kolijev položaj bio "neodrživ".

Koli je nekadašnji član uprave avioprevoznika Rajaner (Ryanair), a njegov put u Italiju je otkrio list Independent. >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs <<

"U znak solidarnosti sa sektorom i da bi se pomoglo zemlji da bezbedno otvori škole, vlada i moje ministarstvo su pozvali građane da ove godine svoje odmore provedu u Irskoj. Iako je Italija na zelenoj listi, što znači da ljudi koji se odatle vraćaju ne moraju da ograničavaju svoje kretanje, vlada je pozvala stanovništvo da izbegava sva putovanja koja nisu neophodna. Brojni naši sugrađani su poslušali taj savet", rekla je Martin.

Irska je do sada registrovala 26.995 slučaja zaraze korona virusom, a 1.774 osobe su preminule.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Šef agencije za promociju turizma u Irskoj podneo ostavku zbog odmora u Italiji

Izvor: Radio 021, 16.Avg.2020, 07:59

Šef agencije zadužene za promociju turizma u Irskoj podneo je ostavku, nakon otkrića da je odmor proveo u Italiji uprkos pozivima da se letuje u domovini zbog pandemije...Ministarka turizma Ketrin Martin navela je da je prihvatila ostavku Majkla Kolija i dodala da je "razočarana" i da je Kolijev...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.