Saša Kalajdžić pozitivan na koronu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Jul.2021, 18:01

Saša Kalajdžić pozitivan na koronu

Austrijski reprezentativac u fudbalu srpskog porekla Saša Kalajdžić bio je pozitivan na testu na korona virus i nalazi se u karantinu.

Nemački prvoligaš Štutgart, čiji dres nosi Kalajdžić, saopštio je da je on prilikom rutinske kontrole bio pozitivan.

"Pozitivan test Kalajdžića i s tim u vezi karantin su loša vest za nas i naravno posebno za njega. Najvažnije je zdravlje Kalajdžića i nadamo se da će proći bez simptoma", poručio je sportski direktor >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << VFB Štutgarta Sven Mislinat.

On je rekao da je klub preduzeo sve mere predostrožnosti, a da slučaj Kalajdžića pokazuje da se i pored svih strogih pravila niko ne može osećati bezbedno.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.