Šangaj ponovo otvara sve škole i vrtiće od 1. Septembra

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Avg.2022, 08:20

Šangaj ponovo otvara sve škole i vrtiće od 1. Septembra

Gradske vlasti Šangaja saopštile su danas da će ponovo otvoriti sve osnovnem i srednje škole, kao i vrtiće od 1. septembra, nakon što su više meseci bili zatvoreni zbog korona virusa.

Prosvetne vlasti zahtevaće od svih nastavnika i učenika da svakodnevno budu testirani na korona virus pre nego što napuste svoje školske ustanove, prenosi >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Rojters.

Vlasti Šangaja zatvorile su sve škole sredinom marta, a potom je usledilo dvomesečno zaključavanje grada u aprilu i maju, u nastojanju da se suzbije širenje kovida, podseća Rojters.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.