Salvini: Bivši premijer Italije Berluskoni nije u formi ali će se oporaviti

Izvor: Beta, 14.Maj.2021, 19:39

Salvini: Bivši premijer Italije Berluskoni nije u formi ali će se oporaviti

Milijarder i bivši italijanski premijer Silvio Berluskoni (Berlusconi), koji je ponovo hospitalizovan zbog posledica korona virusa, nije u formi ali će se oporaviti, izjavio je danas lider ekstremne desnice Mateo Salvini (Matteo)."Razgovarao sam sa Berlusconijem... Nije baš u formi, ali će se oporavati, borac je", rekao je Salvini za italijanski javni radio RAI.Berluskoni (84), boravio je nekoliko puta u bolnici poslednjih meseci. On je u septembru, posle oporavka od korona virusa, rekao da je bio "blizu smrti".Bivši premijer je 11. maja ponovo prebačen u bolnicu u Milanu zbog posledica korona virusa, saopštilo je njegovo okruženje.Italijanski mediji preneli su danas da se Berluskonijevo zdravstveno stanje pogoršalo zbog stomačne infekcije.Drugi izvori bliski Berluskonijevoj stranci "Napred Italijo" (Forza Italia) saopštili su sa svoje strane da mu je mnogo bolje i da bi sutra trebalo da izadje iz bolnice.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Salvini: Berluskoni nije u formi, ali će se oporaviti

Izvor: N1 televizija, 14.Maj.2021

Milijarder i bivši italijanski premijer Silvio Berluskoni, koji je ponovo hospitalizovan zbog posledica koronavirusa, nije u formi ali će se oporaviti, izjavio je lider ekstremne desnice Mateo Salvini.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.