SZO OPTIMISTIČNA: Nada se da neće doći do ponovnog zaključavanja Evrope

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Okt.2020, 20:07

SZO OPTIMISTIČNA: Nada se da neće doći do ponovnog "zaključavanja" Evrope

Evropi je potrebno neko "ozbiljno ubrzanje" u borbi protiv korona virusa, ali Svetska zdravstvena organizacija je i dalje optimistična i nada se da evropske zemlje neće morati da ulaze u nacionalne blokade, prenosi Rojters.

- Još se nadamo da zemlje neće morati da ulaze u takozvane nacionalne blokade - rekla je na onlajn brifingu Maria van Kerkov, tehnička direktorka SZO za kovid-19, upitana o rastućem broju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << slučajeva u Evropi.

- Trenutno zaostajemo za ovim virusom u Evropi, a da bismo ga prestigli, potrebno je ozbiljno ubrzanje u preduzimanju mera - kazao je direktor Svetske zdravstvene organizacije za vanredne situacije Majk Rajan.

Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KORONA DIVLJA STARIM KONTINENTOM: Situacija u Evropi kritična, SZO izašla sa saopštenjem, jedan podatak daje nadu

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Okt.2020

Svetska zdravstvena organizacija je i dalje optimistična..Evropi je potrebno neko "ozbiljno ubrzanje" u borbi protiv korona virusa, ali i nada se da evropske zemlje neće morati da ulaze u nacionalne blokade...- Još se nadamo da zemlje neće morati da ulaze u takozvane nacionalne blokade - rekla je...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.