SZO OBJAVILA RAZOČARAVAJUĆE VESTI: Nakon sedam nedelja ponovo porastao broj obolelih

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Mar.2021, 19:24

SZO OBJAVILA RAZOČARAVAJUĆE VESTI: Nakon sedam nedelja ponovo porastao broj obolelih

U svetu je do sada registrovano skoro 15 miliona slučajeva korona virusa

Generalni direktor Svetske zdravstvene organizacije Tedros Adanom Gebrejesus izjavio je danas da je broj novih slučajeva korona virusa porastao prošle sedmice, prvi put posle sedam nedelja.

Tedros je takav porast nazvao "razočaravajućim, ali ne i iznenađujućim" >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i pozvao zemlje da ne ublažavaju mere za borbu protiv širenja infekcije, prenosi Rojters.

, pokazuju podaci sajta ''Worldometers''.

Kako se precizira na sajtu, do sada je od posledica pandemije obolelo 114.816.302 ljudi, više od 2,5 miliona je preminulo, a više od 90,4 miliona se oporavilo od korona virusa.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.