SVIM SRCEM UZ PRIJATELJSKU ZEMLJU KAD JE NAJTEŽE: Simboli Beograda u bojama španske zastave (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Mar.2020, 01:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SVIM SRCEM UZ PRIJATELJSKU ZEMLJU KAD JE NAJTEŽE: Simboli Beograda u bojama španske zastave (FOTO)

U znak solidarnosti i podrške narodu Španije zbog epidemije korona virusa, simboli Beograda večeras svetle u bojama španske zastave.

- Večeras su Palata Albanija, Brankov most, Most na Adi i Dom Narodne skupštine u bojama zastave Kraljevine Španije - napisao je zamenik gradonačenika Beograda Goran Vesić na svom zvaničnom Fejsbuk profilu, uz fotografije osvetljenih simbola prestonice.

To je, kako je istakao, solidarnost Beograda sa španskim prijateljima >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koji vode tešku bitku sa korona virusom i najugroženiji su posle Italije.

- Predaja nije opcija! Borićemo se i pobedićemo! - napisao je Vesić.

U znak solidarnosti i podrške narodu Italije zbog korona virusa simboli Beograda su 19. i 20. marta bili osvetljeni u bojama italijanske zastave, a 21. i 22. marta svetleli su nacionalnim bojama Kine, u znak zahvalnosti kineskom narodu za podršku i pomoć koju pruža Srbiji.

Na isti nacin podrška će biti pružena narodu Irana 25. i 26. marta i narodu Francuske 27. i 28. marta.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SOLIDARNOST I PODRŠKA Simboli Beograda svetleli u bojama španske zastave

Izvor: Blic, 24.Mar.2020

U znak solidarnosti i podrške narodu Španije zbog epidemije korona virusa, simboli Beograda svetleli su u bojama španske zastave.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.