Izvor: Blic, 17.Mar.2020, 09:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SVET PROTIV KORONE Evropska komisija nudi 80 miliona nemačkoj firmi za razvoj vakcine, kliničko testiranje POČINJE OD JUNA (UŽIVO)

Pandemija korona virusa zatvorila je granice velikoj broja evropskih zemalja, među kojima su Mađarska, Rusija, Danska, Poljska, Češka... Na ovom spisku je i Crna Gora koja i dalje jedina nema ni jednog obolelog. U kućnoj izolaciji je oko 100 miliona Evropljana, a najteža situacija i dalje je na severu Italije.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

SVET PROTIV KORONE Prvi slučajevi zaraze u Crnoj Gori, Bugarska IZOLOVALA grad od 10.000 ljudi (UŽIVO)

Izvor: Blic, 17.Mar.2020

Pandemija korona virusa zatvorila je granice velikoj broja evropskih zemalja, među kojima su Mađarska, Rusija, Danska, Poljska, Češka, Crna Gora.. U kućnoj izolaciji je oko 100 miliona Evropljana, a najteža situacija i dalje je na severu Italije.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.