SVE ZAVISI OD NAREDNIH DESET DANA! Nove mere su stupile na snagu, a evo šta kaže gradonačelnik Beograda

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Nov.2020, 20:07

SVE ZAVISI OD NAREDNIH DESET DANA! Nove mere su stupile na snagu, a evo šta kaže gradonačelnik Beograda

Od danas u 18 sati pa u narednih 10 dana na snazi će biti nove mere Vlade Srbije, donete radi sprečavanja širenja virusa korona.

Tako će do 3. decembra radno vreme ugostiteljskih objekata - restorana, kafića, barova, klubova, kao i trgovinskih centara, pozorišta, bioskopa i drugih ustanova kulture, te priređivača posebnih i klasičnih igara na sreću, biti ograničeno do 18 sati.

Prodavnice i drugi maloprodajni trgovinski objekti radiće do 21 sat. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Apoteke, benzinske pumpe u obavljanju delatnosti prodaje goriva i ugostiteljski i drugi objekti koji vrše dostavu hrane, mogu da rade bez ograničenja.

Gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić potvrdio je da od danas u periodu od 17 do 20 časova na linijama javnog gradskog prevoza saobraća dodatnih 236 vozila, čime će ukupan broj vozila na beogradskim ulicama biti 1.641.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.