Izvor: Blic, 07.Apr.2023, 14:30

SUĐENJE ZA SMRT 51 OSOBE Direktor Gerontološkog centra u Nišu odobrio posetu iako je bila zabrana, korisnik kojem je bio propisan probiotik - UMRO POSLE TRI DANA OD KORONE!

Zaposleni u Gerontološkom centru u Nišu potvrdili su na današnjem nastavku suđenja bivšem direktoru te ustanove Milanu Stevanoviću (47) da je po njegovom odobrenju jedna žena posetila oca i nakon što su zabranjene posete zbog epidemije korona virusa. Stevanović je optužen da nije postupao po propisima za sprečavanje zaraznih bolesti usled čega se virusom kovida 19 zarazilo 195 korisnika doma i 29 zaposlenih, od kojih je 51 korisnik preminuo. Na današnjem ročištu se ponovo nije pojavila dr Danijela Milošević, doktorka koja je tada radila u Gerontološkom centru a koja bi trebalo da bude saslušana u svojstvu svedoka.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Suđenje bivšem direktoru niškog Gerontološkog centra, jednom od najvećih žarišta korone: Zaposleni potvrdili da je bilo poseta iako su zabranjene

Izvor: Danas, 07.Apr.2023

U Višem sudu u Nišu danas je svedočenjem zaposlenih nastavljeno suđenje bivšem direktoru niškog Gerontološkog centra Milanu Stevanoviću (47), optuženom da nije postupao po propisima za sprečavanje zaraznih bolesti, usled čega se u martu i aprilu 2020. koronavirusom zarazilo 195 korisnika doma...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.