STIGLI BAJDENOVI REZULTATI: Predsednički kandidat otkrio detalje testiranja, upozorio sve na jednu važnu stvar

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Okt.2020, 19:12

STIGLI BAJDENOVI REZULTATI: Predsednički kandidat otkrio detalje testiranja, upozorio sve na jednu važnu stvar

Demokratski predsednički kandidat Džo Bajden objavio je danas da je negativan na korona virus.

- Srećan sam što mogu da objavim da smo Džil i ja negativni na Kovid 19. Hvala svima za poruke podrške. Nadam se da će ovo poslužiti kao opomena: nosite masku, držite socijalnu distancu i perite ruke - naveo je on na Tviteru.

Istu vest saopštio je i njegov lekar Kevin O''Koner.

Bajden se testirao pošto je predsednik Donald Tramp objavio da je pozitivan >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na korona virus.

I’m happy to report that Jill and I have tested negative for COVID. Thank you to everyone for your messages of concern. I hope this serves as a reminder: wear a mask, keep social distance, and wash your hands.

— Joe Biden (@JoeBiden) October 2, 2020

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.