ŠTA SE TO DEŠAVA U CRNOJ GORI? Umesto da ih hapsi, Dritan Abazović okuplja MILOVE TAJKUNE

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jan.2021, 20:49

ŠTA SE TO DEŠAVA U CRNOJ GORI? Umesto da ih hapsi, Dritan Abazović okuplja MILOVE TAJKUNE

Potpredsednik Vlade Dritan Abazović pozvao je na dogovor predstavnike tajkunskih firmi DPS-a oko daljih koraka u ekonomiji.

Na spisku za razgovor za Abazovićem su svi vlasnici svih firmi koje su pomagale DPS.

Umesto da pokrene pitanje njihovog poslovanja i veza sa DPS-om, Abazović se sa Milovim tajkunima dogovara oko daljih ekonomskih koraka, kao i eventualnoj pomoći koji država treba da obezbedi tim tajkunima.

Predstavnici Vlade i crnogorskih kompanija >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << razgovaraće sutra o problemima zbog korona krize i mogućnostima za oporavak poslovanja, a samim tim i ekonomije države.

Saopšteno je da je cilj sastanka da se Vlada u direktnom razgovoru sa najvećim privrednicima detaljnije upoznaju sa stanjem u privredi usled krize izazvane pandemijom virusa korona, izazovima sa kojima se u ovom trenutku susreću, mogućnostima razvoja i privrednog oporavka.

Susret je zakazao potpredsednik Vlade Dritan Abazović, a među domaćinima su i ministri: finansija i socijalnog staranja Milojko Spajić, ekonomskog razvoja Jakov Milatović, kapitalnih investicija Mladen Bojanić, prostornog planiranja i urbanizma Ratko Mitrović te poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Aleksandar Stijović.

Resorni ministri od decembra, saopšteno je više puta, razgovaraju sa predstavnici privrednih udruženja zbog pripreme novog paketa ekonomskih mera podrške privredi i građanima.

- Zbog poštovanja epidemioloških mera, potpredsednik i ministri će razgovor sa privrednicima obaviti sjutra u dvije grupe - saopšteno je iz kabineta Abazovića.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.