Izvor: Radio Slobodna Evropa, 04.Apr.2020, 07:58

Regionalni program: Aktuelno

Dnevna informativna emisija Radija Slobodna Evropa o događajima u regionu i u svijetu. Poslušajte i ovo: Šta se dešava sa bh studentima koji zbog pandemije nisu mogli da se vrate kućama. Šta kaže istraživač javnog mnjenja Srđan Bogosavljević o rejtingu predsednika Srbije Aleksandra Vučića u vreme pandemije korona virusa. Hrvatski sabor raspravlja o novom paketu mjera pomoći hrvatskoj ekonomiji.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Srbija u dva

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 04.Apr.2020

Od sutra u 13 sati u Srbiji zabrana kretanja vikendom do ponedeljka u 5. 1.171 osoba inficirana korona virusom u Srbiji, u svetu više od million.U Sjedinjenim Američkim Državama u pandemiji za 24 sata umrlo 1.169 ljudi, saopštio Univerzitet Džon Hopkins. COVID-19 ne sme biti izgovor za ograničavanje...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.