Izvor: Blic, 21.Okt.2020, 22:15

ŠOKANTNI SNIMCI IZ BEOGRADSKIH KLUBOVA Bahatao krše zabrane i lumpuju do jutra dok Srbiji preti KORONA KATASTROFA (VIDEO)

Dok se jedni provode, druže i rade sve kao da korona ne postoji, dotle zvanična statistika broji li broji, i to sve više i više. Danas je stigla do 512 zaraženih, što je najveća brojka od početka pandemije korona virusa.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Zaustavite BAHATO LUMPOVANJE U KLUBOVIMA dok ne bude prekasno! Korona divlja, mere se brutalno krše, a NADLEŽNI ŽMURE na sve to

Izvor: Blic, 22.Okt.2020, 21:04

Alarmantne korona brojke beležimo u Srbiji poslednjih dana. Stručnjaci upozoravaju da će vrlo brzo biti još gore, sledeće nedelje možemo da imamo i hiljadu zaraženih dnevno, preti nam scenario sa bolnicama pred kolapsom i mnogo umrlih. Na sve to klubovi rade kao da nikakve pandemije nema, krcati,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.