SKANDALOZNO! Mima Karadžić NE POŠTUJE propisane MERE!

Izvor: Svet, 06.Jul.2020, 17:02

SKANDALOZNO! Mima Karadžić NE POŠTUJE propisane MERE!

Popularni glumac Mima Karadžić kaže da nema strah od korona virusa i da planira da nastavi život po starom, bez maski i rukavica.
„Možda sam ograničene pameti, ali ništa nisam shvatio u izolaciji, jer nisam ni bio u njoj. Živeo sam potpuno normalno, kako činim i sada. Prao sam ruke celog života i ne trebaju mi posebne mere da me nateraju na higijenu. Ne nosim masku i rukavice, pa ako me zakači virus, zakačio me je. Izlazim svako veče, družim se s ljudima, tako >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << ću nastaviti i ubuduće. Nemam nikakve nove prioritete, jedva sam čekao da počnemo da radimo”, istakao je Mima za Gloriju.

“RAKIJA JE KAO S*KS S NOGU, A VINO KAO VOĐENJE LJUBAVI” Glumac je pravi hedonista koji je uspeo da spoji strast i uživanje, tako da je redovan posetilac vinskih podruma širom Evrope.
„Redovno obilazim vinarije, kako kod nas, tako i po Italiji, Sloveniji, Crnoj Gori, Hrvatskoj. Više me zanima vino, nego bilo šta drugo. Volim da ga pijem i uživam u svemu onome što ide uz to, društvu, ambijentu. Vino ima svoju kulturu, nije to samo piti.”








View this post on Instagram















Danas provedoh dan na brodu uz… lepo vino i sunce, Bože koliko sve ovo nedostaje, toliko ćemo toga morati nadoknaditi.. svima zelim zdravlja i lepih dana
A post shared by Mima Karadzic (@karadzicmima) on Apr 9, 2020 at 12:52pm PDT


„Kad me pitaju zbog čega baš vino, ja to objasnim na sledeći način. Kad neko popije za šankom rakiju s nogu, to vam je kao s*ks s nogu. Kod vina moraš da otvoriš flašu, sipaš, uz njega moraš da pričaš sa nekim, sa partnerom. Vino mu dođe kao vođenje ljubavi, a ja sam uvek za vođenje ljubavi”, naglasio je Karadžić.
NOVI SVET U PRODAJI! NOVAK SE OSEĆA JAKO LOŠE! Ovo je njegova najteža bitka! LUNA PRESEKLA! Više ništa neće biti isto! HAOS NA DEDINJU! DUŠKO POLUDEO NA JK! Tanja Savić UPLETENA U KRAĐU!

 
SVETATAIMAGES/INSTAGRAM
The post SKANDALOZNO! Mima Karadžić NE POŠTUJE propisane MERE! appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.