SITUACIJA SA KORONOM U CRNOJ GORI SE NE SMIRUJE: Zabeleženo još 78 slučajeva virusa

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jul.2020, 17:32

SITUACIJA SA KORONOM U CRNOJ GORI SE NE SMIRUJE: Zabeleženo još 78 slučajeva virusa

Presek stanja sa korona virusom u Crnoj Gori.

Laboratorije Instituta za javno zdravlje su u poslednja 24 časa završile PCR analizu 375 uzorka na novi korona virus, među kojima su 78 rezultata bila pozitivna, saopšteno je iz Instituta za javno zdravlje (IJZ).

Novozaraženi su iz:

Podgorica 48 Nikšić 11 Herceg Novi 7 Pljevlja 3 Kotor 2 Berane 2 Bar 2 Bijelo Polje 1 Cetinje 1 Rožaje 1

- Ukupan broj potvrđenih smrti od početka juna mjeseca od >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << #COVID19 je 16. Oporavak je potvrđen kod još 9 slučajeva, čime je ukupan broj oporavljenih povećan na 42. Uzimajući u obzir preminule i oporavljene, broj aktivno obolelih #COVID19 slučajeva u Crnoj Gori trenutno je 1522. Većina novoobolelih su kontakti prethodno registrovanih slučajeva - saopšteno je iz IJZ.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.