Izvor: TangoSix.rs, 04.Jun.2021, 09:09

[SEAS 2021 premijera] Direktor beogradskog aerodroma Fransoa Berizo – budući izgled „Nikole Tesle“

Najveća investicija u srpsku vazduhoplovnu industriju unapredila je ne samo fizičke prostore i kapacitete beogradske vazdušne luke već je, ne znajući, izmenila i dinamiku državnog budžeta. Ne samo činjenicom da je prva rekordna rata dogovorene koncesije bila odmah plaćena (prema ugovoru) već je Srbija u sred Korone dobila olakšanje – zamislite da je, pored Er Srbije, država morala da finansira i opstanak „Nikole Tesle“, da je ostao njen.
Kako smo na Tango Sixu već izveštavali, >> Pročitaj celu vest na sajtu TangoSix.rs << građevinski radovi vidljivo napreduju, Korona je pomogla da se oni realizuju brže i bez uticaja na redovan, gotovo nepostojeći, saobraćaj proše godine.
Na ovogodišnjem SEAS-u novine u izgradnji i dogradnjama „Nikole Tesle“ predstavio je direktor kompanije Belgrade Airport Fransoa Berizo. Govorio je o uticaju Korone na operacije aerodroma, opisao planiranu tehnologiju njegovog budućeg razvoja i pričao je o pojedinim  aspektima poslovanja koji do sada nisu pominjani u široj javnosti.
Na kraju panela Berizo je premijerno prikazao do tada neviđene rendere budućeg izgleda „Nikole Tesle“.

 
Pratite Tango Six i na društvenim mrežama. Na Instagramu, Jutjubu, Tviteru i Fejsbuku.
The post [SEAS 2021 premijera] Direktor beogradskog aerodroma Fransoa Berizo – budući izgled „Nikole Tesle“ appeared first on Tango Six.

Nastavak na TangoSix.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TangoSix.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TangoSix.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.