SASTAVI KOJI NAGOVEŠTAVAJU LJUTU BORBU: Stankoviću diktira korona, Stanoje PROKLINJE reprezentativnu pauzu

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Okt.2020, 20:07

SASTAVI KOJI NAGOVEŠTAVAJU LJUTU BORBU: Stankoviću diktira korona, Stanoje PROKLINJE reprezentativnu pauzu

Uzbuđenje ne može da izostane.

Fudbaleri Partizana i Crvene zvezde u nedelju od 17 časova, sastaće se 163. put. Crveno-beli imaju nešto većih kadrovskih problema pred okršaj sa najvećim rivalom, ali takođe i osam bodova prednosti na tabeli.

Zvezda dakle u ovaj duel ulazi znatno oslabljena, Gelor Kanga i Mirko Ivanić pozitivni su na korona virus.

- Možda bi meni kao treneru odgovaralo da igra jedan od njih dvojice, a ne neko koga će >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zameniti. Možda će neki drugi igrač ući, možda sam ja voleo da igra neko od njih. Fokusiramo se na nas i to je bitno - rekao je Stanojević.

Barselona nastavlja takmičenje u Primeri večeras (21.00) nimalo lakim gostovanjem Hetafeu koji je odlično ušao u sezonu. Kvota na dvojku, na Barselonu, je 1,80, dupla šansa 1X je 2,02, a 3+ 1,85. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Hetafe - Barselona.

Kod Partizana ne bi trebalo da bude većih iznenađenja, veliki minus naravno predstavlja odsustvo Šćekića zbog povrede koju je zadobio u reprezentativnom dresu. Prognoze su da će to ovako izgledati:

Stojković - Miljković, Marković, Banjak, Obradović - Zdjelar, Jojić, Stevanović, Asano, Suma - Bajbek.

Stanković će najverovatnije na Partizan krenuti po oprobanom receptu u formaciji 4-2-3-1. Najverovatnija postava crveno-belih je sledeća:

Borjan - Gobeljić, Milunović, Degenek, Rodić - Sanogo, Petrović, Nikolić, Katai, Ben - Falćineli.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.