Izvor: Radio 021, 02.Jun.2020, 09:24

Rusija testira vakcinu protiv virusa korona na vojnicima

Ministarstvo odbrane Rusije izabralo je volontere među vojnicima za testiranje vakcine protiv virusa korona.

Ministarstvo odbrane je saopštilo da je 50 vojnika, među kojima je pet žena, dobrovoljno izrazilo želju da učestvuju u testiranju leka i izabrani su za testiranje bezbednosti i efikasnosti vakcine.

Svi kandidati su prošli preliminarna testiranja i preglede i nije im dijagnostikovana nikakva >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << bolest već mesec dana, dodaje se u saopštenju.

Dobrovoljci su izabrani iz različitih vojnih jedinica širom Rusije.

Prva grupa bi trebalo da stigne na institut Ministarstva odbrane za istraživanja, gde će biti podvrgnuti temeljnijim medicinskim pregledima i pripremljeni za eksperiment, navelo je Ministarstvo.

Autor: FoNet

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Rusija: Testiranje vakcine na 50 vojnika dobrovoljaca

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Jun.2020

Rusko ministarstvo odbrane odabralo je 50 dobrovoljaca među vojnicima za testiranje vakcine protiv korona virusa, prenosi novinska agencija TAS...Iz ministarstva je saopšteno da je odbrano 50 vojnika, uključujući pet žena, koji su izrazili želju da učestvuju u testiranju bezbednosti i efikasnosti...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.