Ronaldo kao Jović, meč sa Barselonom je najmanji problem!

Izvor: Sportske.net, 26.Okt.2020, 10:57

Ronaldo kao Jović, meč sa Barselonom je najmanji problem!

Trka sa vremenom se nastavlja.

Kristijano Ronaldo je u prošli četvrtak testiran - rezultati su pokazali da je virus COVID-19 i dalje u njegovom telu. Šanse za oporavak i nastup protiv Barselone u sredu su sve manje, Juventus je poslao apel UEFA kući. "Bjankoneri" se nadaju da ukoliko sutrašnji testovi budu negativni Portugalcu bude omogućen nastup protiv Mesija i saigrača.

Ipak, ofanzivca možda čekaju i veći problemi u vidu tužbe zbog kršenja protokola sigurnosnog >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << protokola Italije oko korona virusa.

Ministar sporta Italije Vićenco Spadafora je potvrdio da se vodi istraga, ali i da je Kristijano prekršio protokole.

"Da, mislim da jeste, ukoliko ne postoji dozvola od nadležnih zdrastvenih institucija. Kristijano nije poštovao protokol. Otvorena je istraga u tužilaštvu kako bi se to i dokazalo. Virus nas je naučio da niko nije izuzetak, naravno postoje ljudi koji su se trudili da poštuju protokole što više, ali na kraju jedino rešenje jeste da se ostane kući.", izjavio je Spadafora.

Ronaldo je dodao kako se u Italiju vratio poštujući protokol, te da je let iz Portugala bio odobren od strane nadležnih u zdravstvu. Takođe je dodao da je njegova porodica na drugom spratu kuće, te da nemaju nikakav kontakt između sebe zbog poznate situacije.

Ostaje da se vidi kakav zaključak će doneti tekuća istraga, podsetimo zbog slične stvari je našem Luki Joviću zaprećena kazna od šest meseci zatvora u Srbiji.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.