Izvor: Radio 021, 19.Jan.2021, 23:29

Rođena beba sa antitelima na koronu

U Bugarskoj je rođena beba sa antitelima na korona virus jer joj je majka zaražena tim virusom u sedmom mesecu trudnoće, objavila je agencija Anadolija prenoseći navode bugarskog lokalnog radija Bulgaria.

Taj radio javio je da je 28-godišnja trudnica podvrgnuta prevremenom porođaju carskim rezom jer je infekcija kovida-19 prouzrokovala usporeni rast fetusa.

Lekari su saopštili da je beba rođena zdrava, duga 46 centimetara i teška 2,75 kilograma, ali je >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << u krvi imala antitela na korona virus i da se majka se dobro oporavlja nakon porođaja, prenosi N1 u BiH.

U Bugarskoj je do danas registrovano 212.383 zaraženih, a ukupno je umrlo 8.565 obolelih, uključujući i 82 smrtna slučaja registrovana  u protekla 24 sata.

Autor: FoNet

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Rođena beba imuna na koronu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Jan.2021

U Bugarskoj je rođena beba sa antitelima na korona virus jer joj je majka zaražena tim virusom u sedmom mesecu trudnoće, objavila je agencija Anadolija prenoseći navode bugarskog lokalnog radija Bulgaria...Taj radio javio je da je 28-godišnja trudnica podvrgnuta prevremenom porođaju carskim rezom...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.