Renato Grbić sa Kube: Vučić me je zvao i obećao da će nas izvući

Izvor: Večernje novosti, 21.Mar.2020, 18:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Renato Grbić sa Kube: Vučić me je zvao i obećao da će nas izvući

Predsednik Srbije rekao je beogradskom heroju i našim sugrađanima da će im obezbediti povratak u zemlju RENATO Grbić koji je sa grupom naših državljana zarobljen na Kubi zbog pandemije virusa korona, rekao je za “Novosti” da mu se javio predsednik Aleksandar Vučić i obećao da će ih izvući iz ove nemile situacije. Pročitajte još: “Zatvaraju se hoteli, ima redova za namirnice”: Renata Grbića >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << i grupu Srba ne puštaju sa Kube jer im fali zadnja destinacija- Vučić me je zvao i obećao da će nas izvući. Predsednik Vučić lično. Zvao je pitao da li imamo sve da se obratimo ambasadi za pomoć, ako treba i da će obezbediti povratak – rekao nam je Renato.Podsećamo, beogradski heroj, našao se na Kubi sa 40-ak naših državljana zbog čega su za pomoć molili Vladu i predsednika Srbije. Ljudi, kako je piše u apelu na Instagramu, ostaju bez sredstava, a postoji opasnost da neće imati gde da prenoće jer se zatvaraju hoteli.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Vučić: Dovoljno je da pogledate moje oči, i sve ćete videti koliko uživam

Izvor: Beta Video, 22.Mar.2020, 01:46

BEOGRAD - ``Znate, da je odgovaram kao što bi Srbi odgovarali: `Da bog da ti ovako i onako', ne pada mi na pamet. Onome ko bi bio Predsednik u vreme nečeg ovakvog, nikada mu to ne bih poželeo. Bio sam Predsednik da izvučem zemlju iz najteže moguće ekonomske krize, bukvalno iz bankrotstva, iz situacije...

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.