Registrovana još 182 slučaja korona virusa u Crnoj Gori, preminule dve osobe

Izvor: NoviMagazin.rs, 13.Sep.2020, 19:53

Registrovana još 182 slučaja korona virusa u Crnoj Gori, preminule dve osobe

Laboratorije crnogorskog Instituta za javno zdravlje (IJZ) su od jučerašnjeg preseka završile PCR analizu 487 uzorka na korona virus, a registrovano je 182 novozaraženih.

"Od poslednjeg preseka prijavljena su dva smrtna ishoda kod COVID-19 pozitivnih pacijenata iz Gusinja i Nikšića, rođenih 1957. i 1955. godine. Ukupan broj smrtnih slučajeva povezanih sa COVID-19 infekcijom od početka juna  iznosi 111, >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << a od početka godine 120", navodi se u saopštenju IJZ koje prenose Vijesti.

Najviše novozaraženih registrovano je u Podgorici, njih 54, u Beranama je u proteklih 24 časa zaraženo 47 osoba, dok je u Nikšiću pronađeno 35 novih slučajeva.Iz Plava je 15 novoobolelih, iz Andrijevice 14, u Rožaju deset osoba, a iz Bara njih petoro.

Po jedan novozaraženi registrovan je u Ulcinju i Tuzima, a u saopštenju se dodaje da je prijavljen oporavak 16 pacijenata.

"Ukupan broj aktivnih slučajeva COVID-19 u Crnoj Gori trenutno iznosi 2.085. Od početka godine ukupan broj registrovanih slučajeva infekcije novim koronavirusom je 6.712", kazali su iz IJZ.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.