Region: Nastavljen pad broja novozaraženih u većini zemalja regiona

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Jun.2021, 16:50

Region: Nastavljen pad broja novozaraženih u većini zemalja regiona

Zemlje regiona beleže dalji pad broja novozaraženih, hospitalizovnih i preminulih od korona virusa.

U poslednja 24 sata u Hrvatskoj je testirano 5.308 uzoraka od kojih je registrovano 75 novih slučajeva zaraze, pa je broj aktivnih danas ukupno 532. Prijavljeno je šest preminulih pacijenata, a od početka epidemije taj broj je 8.188.

U posljednja 24 sata u Bosni i Hercegovini je testirano 1.855 uzoraka na korona virus, od kojih je 26 novozaraženih, 17 >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << više u odnosu na prethodni dan.

Samo u Federaciji BiH testirano je 1.470 uzoraka, od kojih je 20 pozitivno na korona virus. Smrtnih ishoda u tom entitetu nije billo, ali su prijavljena tri smrtna slučaja iz prethodnog perioda.

Republika Srpska je testirala 237 uzoraka, a korona virus je potvrđen kod dve osobe. Prijavljena su dva smrtna slučaja, od početka epidemije 3.776.

Danas su u Brčko distriktu BiH registrovana četiri nova slučaja zaraze korona virusom, od 148 testiranih uzoraka. Preminulih nije bilo. Trenutno je u distriktu aktivan 91 slučaj zaraze.

Prema poslednjem preseku epidemiološkog stanja u Crnoj Gori testirano je 1.285 uzoraka, od kojih je 12 novih slučajeva, a preminula je jedna osoba. Ukupan broj preminulih povezanih sa COVID-19 infekcijom u Crnoj Gori od početka pandemije je 1.606.

U Sloveniji je testirano 2.177 uzoraka od kojih je 65 novih infekcija. Prijavljen je jedan smrtni slučaj.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Korona u komšiluku: Dalji pad broja novozaraženih

Izvor: Radio 021, 22.Jun.2021

Zemlje regiona beleže dalji pad broja novozaraženih, hospitalizovnih i preminulih od korona virusa.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.