RUSIJA NUDI POMOĆ TRAMPU! Tvorci vakcine Sputnjik V spremni da pomognu američkom predsedniku

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Okt.2020, 12:07

RUSIJA NUDI POMOĆ TRAMPU! Tvorci vakcine "Sputnjik V" spremni da pomognu američkom predsedniku

Nakon što je potvrđeno da je Tramp pozitivan na koronu, stiglo obaveštenje od Rusije

Šef centra "Gamaleja", koji je zadužen za razvoj prve vakcine protiv virusa korona "Sputnjik V", saopštio je da su spremni da pruže pomoć predsedniku SAD Donaldu Trampu, koji je zaražen virusom korona, ukoliko stigne zvanični zahtev ruskim vlastima.

On je takođe posavetovao kolegama američkog predsednika >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da se vakcinišu ruskom vakcinom protiv korone.

- Mislim da će oni ipak to rešiti sa svojim predsednikom. Daj Bože da kod njih tamo sve bude u redu. Uzgred, bilo bi dobro da se vakciniše ruskom vakcinom - rekao je Gincburg.

Na podsećanje novinara da je Tramp već pozitivan na virus koronu, Gincburg je skrenuo pažnju i na druge predstavnice vlasti u SAD, istakavši da "tamo ima i zamenik predsednika".

Tramp je ranije objavio na Tviteru da su on i prva dama Melanija Tramp pozitivni na virus korona. Trampov lekar Šon Konli izjavio je da su predsednik i njegova supruga dobro i da očekuje da Tramp nastavi da obavlja svoje dužnosti na mestu šefa države "bez prekida".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.