RUSIJA ĆE PRVA POBEDITI KORONA VIRUS! Putin otkrio kad će pošast biti iskorenjena

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Mar.2020, 16:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RUSIJA ĆE PRVA POBEDITI KORONA VIRUS! Putin otkrio kad će pošast biti iskorenjena

Najvažniji zadatak da se sačuvaju životi i zdravlje građana

Rusija može pobediti epidemiju virusa korone za manje od tri meseca, izjavio je predsednik Vladimir Putin.

- Кolege računaju da ćemo se za dva-tri meseca izboriti sa koronom. To nije loša prognoza jer u nekim državama govore da će rat dugo trajati. Mi ćemo, nadam se, koronu pobediti kroz dva-tri meseca - rekao je šef države na sastanku sa predstavnicima biznisa.

Prema mišljenju Putina, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << situacija sa Кovid-19 u Rusiji će se promeniti na bolje, samo je pitanje vremena i efikasnosti preduzetih mera. On je naglasio da, što budu efikasnije i oštrije mere protiv korone, brže će se izaći iz nastale situacije.

Ruski lider je na sastanku saopštio i da je sada najvažniji zadatak da se sačuvaju životi i zdravlje građana, za šta su potrebni resursi kojih neće biti ako ekonomija stane.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.